2013-07-03

Biblioteksbesök # 1

Idag kom jag minsann i tid till bibblan och fick således hämtat alla mina fina beställningar. Det var ett tag sedan jag besökte Majornas bibliotek även om det är mitt "hemmabibliotek" - det blir mest att jag lånar böcker på Biskopsgårdens bibliotek där jag jobbar. Det var fint att ta sig en titt i Majorna nu när de har möblerat om, renoverat och fixat lite nytt. Efteråt begav jag mig till Zenit för att fika och begrunda de läsupplevelser som ligger framför mig. 

Öppnare, luftigare - känns nästan som utomhus med de där enorma fönstren.


Nya fina fåtöljer i ungdomshörnan.


Själva skörden.


Del två i serien om Gregor. Är väldigt pepp på den här. Det enda sura med att läsa bra barnböcker är att man plöjer igenom dem så snabbt. Del tre - Blodets förbannelse  kommer inte förrän i november. Recension av första delen finns att läsa här.

Väldigt nyfiken på denna. Rekommenderas av bloggkollega Johanna härHar haft jättesvårt för Austen sedan jag i min ljuva ungdom läste Förnuft och känsla. För pratigt, för långsamt. Men måste ju få veta vad the hoopla är, så ger det ett försök till.


Den här ramlade jag över på Bokcirklar.se. Ska bli intressant.

Hyllas som årets debutFiktiviteter. Köpte in den till biblioteket när den kom, men hann aldrig läsa då, så blir spännande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar