2013-07-09

pollenkänslan

Jag inleder semestern med massiv allergi och stannar således inne på vad som verkar vara sommarens finaste dag. Kanske låter trist men jag har det förbaskat gott i soffan med katter. Har läst tidningen och lyssnat på olika poddar. Dagens bästa är Värvet med Bianca Kronlöf som finns att lyssna på bland annat här : värvet.se
Hennes intervju var klart den bästa på länge och kändes både rolig och inspirerande. En blir mycket förtjust i Bianca under intervjuns gång. Lyssna!

På självaste bokfronten har det varit rätt så low de senaste dagarna. Ni vet, semester innebär en hel del drinkar, lite grillande och annat random sommargriseri. Men nu iom pollenchock så kanske jag äntligen får något gjort. Tänkte jag, men sen kom jag på att jag har nästan hela säsong tre av Awkward kvar att kolla på = ingen läsning på en stund.
Awkward är en high schoolserie som jag blivit helt förälskad i. Tänk high school film som bara fortsätter och fortsätter. Jag har alltid varit en sucker för de där filmerna, kan liksom inte räkna hur många gånger jag sett tex 10 things i hate about you och varit fantastiskt kär i Heath Ledger. Awkward funkar typ på samma sätt, fast att jag är lite äldre och kanske inte lika kär i huvudkaraktärerna. 
Men känslan och problemen är samma och jag älskar det. Så om man gillar en god high schoolrulle så kan man med fördel kolla in AwkwardJust det, har just reserverat Amatka på biblio och peppen är stor. Har inte läst någor annat av Karin Tidbeck men stöter hela tiden på hennes namn och särskilt Amatka. Så kände att det var dags nu. Det låter ju mycket lovande. Återkommer med recension när jag läst. Nu måste jag dessvärre kolla vidare på Awkward.

 Hej på en stund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar